Welcome to the website of the company's Long theatrical creation empordanesa.

Logo La Llarga

Aquí hi podreu trobar informació sobre els nostres espectacles i les nostres novetats. Podreu xafardejar en els nostres processos de creació i veure qui som, què fem i perquè ens agrada la nostra feina

Aquest 2022 hem estrenat el nostre nou espectacle Quince jam amb text i direcció de la Sílvia Navarro

In the long run we do theater text and their own creation. We talked about things now and that worries us. Always critically. With the focus always put in Emporda either from the subject and in the team.

Estem treballant per portar-vos Quince jam a tots els teatres dels països catalans.


#degenollscolliacodonys


Com que a la companyia no som, encara, experts comunicació tenim la web a vegades poc actualitzada. Per això us deixem enllaç al nostre instagram que és el que anem mantinguent més al dia. (bé més o menys )

We want to meet you!

Passion for what we do

El teatre ens ha acompanyat sempre i no ens hem plantejat mai cap altre opció, creiem en el que fem i sabem que la passió mou muntanyes. Creem els nostres espectacles des d'alló que ens mou i ens emociona.

D'on venim i cap on anem?

L'Empordà és el nostre bressol. Ha estat per nosaltres font d'inspiració i evolució. Creiem en la creació des de l'Empordà i per més que molts de nosaltres anem a buscar fortuna a la gran ciutat sempre tornem a casa quan ens trobem perduts. A La Llarga creiem en el poder de comarques.

The audience and tell stories.

We like to tell stories and tell them we need someone who will listen to us. Direct questioning and relationship with the audience is what defines us and why we must not forget in any of our shows.