Welcome to the website of the company's Long theatrical creation empordanesa.

Logo La Llarga

Aquí hi podreu trobar informació sobre els nostres espectacles i les nostres novetats. Podreu xefardejar en els nostres processos de creació i veure qui som, què fem i perquè ens agrada la nostra feina

Aquest 2019 La Llarga ha estrenat Bruels a co-production with the Greek. Adrià Gual Award 2018

A La Llarga fem teatre de text i de creació pròpia. Parlem de les coses d’ara i del que ens preocupa. Sempre amb esperit crític. Amb el focus sempre posat en l’Empordà ja sigui des de la temàtica com en l’equip de treball.

Al novembre serem a la Sala Beckett amb Bruels

We want to meet you!

Passion for what we do

El teatre ens ha acompanyat sempre i no ens hem plantejat mai cap altre opció, creiem en el que fem i sabem que la passió mou muntanyes. Creem els nostres espectacles des d'alló que ens mou i ens emociona.

D'on venim i cap on anem?

L'Empordà és el nostre bressol. Ha estat per nosaltres font d'inspiració i evolució. Creiem en la creació des de l'Empordà i per més que molts de nosaltres anem a buscar fortuna a la gran ciutat sempre tornem a casa quan ens trobem perduts. A La Llarga creiem en el poder de comarques.

The audience and tell stories.

We like to tell stories and tell them we need someone who will listen to us. Direct questioning and relationship with the audience is what defines us and why we must not forget in any of our shows.