Estrena de Bruels i Crítiques

Estrena de Bruels i Crítiques

with No hi ha comentaris

Estem molt contentes perquè ja hem estrenat i hem tingut tres bolos estupendus al teatre Lliure.

Com ja sabeu vam guanyar el premi Adrià Gual 2018 (Aquí us ho explicàvem) i el festival Grec ens va acceptar dins la seva programació del 2019. Així que el 26, 27 i 28 de Juliol vam ser al Teatre Lliure amb el nostre estimat “Bruels”

Ens agradaria agraïr a tot l’equip del festival Grec que ens ha facilitat molt les coses i ens ha tractat fantàsticament. També especialment a tot l’equip de treballadores del teatre Lliure que ens ha ajudat tan i tan la feina i son uns grans professionals. Moltes gràcies a tota aquesta gent que estima la seva feina i fa que treballar sigui un gust.

A més a més estem molt contentes perquè hem tingut una molt bona rebuda entre el públic. I critiques de totes menes. Us en pengem unes quantes.

Un quadre tant net com terribles són les seves ombres
per Jordi Bordes

És un viatge molt honest, net, pulcre. Que deixa l’enigma plantejat perquè sigui l’espectador el que el resolgui, el que el domini o es deixi atemorir per ell.

Historias de silencios destapados
per Elisa Díez

Bruels es un montaje sincero, valiente, una muy buena carta de presentación en un circuito más abierto que demuestra que La Llarga es una compañía muy a tener en cuenta en las próximas temporadas.

El fang de la memòria
 Ana Prieto Nadal 

La Llarga ens ofereix teatre de text de creació pròpia, virtuosament acompanyat o contrastat, subratllat o contradit per un relat paral·lel fet d’objectes manipulats in situ i a petita escala. La proposta s’apuntala en el gest honest i en les paraules —el fang de la imaginació—, que brillen especialment i es tematitzen quan els joves s’aventuren en una enumeració caòtica de realitats i mots autòctons que corren el risc d’enfonsar-se del tot en els aiguamolls de la desmemòria.

Us recordem que al novembre serem a la Sala Beckett. Ja podeu comprar les vostres entrades!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.