La Festa Del Segle al Science Needs You

with No hi ha comentaris
Aleix Peña, Ona Beneït i Rebecca Alabert

Aquest 28 de Setembre hem presentat dins les Jornades científiques del Science Needs You la lectura dramatitzada del text “La festa del Segle” d’Alejo Levis.

Amb la Llarga vam tancar les jornades científiques organitzades per l‘ACDIC a la plaça dels temples de les Ruïnes d’Empúries amb la lectura dramatitzada de La festa del segle”, d’Alejo Levis

Science Needs You! (SNY!)”, organitzat per l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) en col·laboració amb les filials de Tecnologia i de Física de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). En aquesta 4a edició a Figueres el tema central és la Física Quàntica i les seves aplicacions tecnològiques i d’aquí el títol: “La Revolució Quàntica”. L’objectiu principal de SNY! és apropar la ciència a tots els públics apostant per un format que combina presentacions de científics de primer nivell amb diferents propostes artistiques, de forma que tot plegat doni una visió de la ciència com una part integral de la nostra cultura.

La festa del Segle d’ Alejo Levis

El 2009 va tenir lloc l’intent de festa de benvinguda de viatgers en el temps, organitzada per Stephen Hawking. Hi havia globus, molts globus, confeti de tots els colors, cava i un cartell que donava la benvinguda només hi faltaven els convidats, que no van arribar. Perquè els viatgers del temps del futur no van voler venir a la seva pròpia festa organitzada per un dels grans científics del segle?Uns anys més tard, una noia catalana, amb l’afany de retre homenatge a la seva mare invisibilitzada en l’equip de Hawking, decideix tornar a organitzar aquesta festa. Globus, molts globus, confeti de tots els colors, cava no, però ganxitos sí. Només hi falten els convidats i que les lleis quàntiques estiguin a to.

Aquí en podeu veure les fotos de la lectura

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.